• Відмінні смакові властивості
• Стійкий сорт до механічних пошкоджень та засухи
• Добре зберігається
Дозрівання | Раннє |
Кулінарний тип (EAPR) | В (підходить для смаження) |
Споживчі якості | Гарні смакові якості |
Врожайність | Дуже висока, картоплини однорідної форми |
Проростання | Раннє |
Період спокою | Високий, добре зберігається тривалий період |
Картоплина | |
Форма Глибина залягання вічка Шкірка Колір м’якоті |
Овально–кругла Від поверхневої до середньої Ледь шершава, жовта Світло-жовтий |
Стійкість до: | |
PCN (нематода) Вірус Y (PVY) Скручування листя (PLRV) Фітофтороз Чорна ніжка Парша звичайна |
Ro 1 Дуже висока Дуже висока Висока Висока Висока |
Чутливість до: | |
Появи п’ятен Потемніння після варки Механічних пошкоджень |
Середня Незначна Низька |
|