• Відмінні смакові якості
• Висока врожайність
• Придатний для раннього пакування
Дозрівання | Раннє |
Кулінарний тип (EAPR) | А-В (салатний тип, підходить для смаження) |
Споживчі якості | Салатна картопля високої якості, висока кулінарна цінність, чистий та стійкий жовтий колір картоплини |
Врожайність | Висока, середні та великі картоплини однорідної форми |
Проростання | Швидке |
Період спокою | Високий, добре зберігається тривалий період |
Картоплина | |
Форма Глибина залягання вічка Шкірка Колір м'якоті |
Овально–кругла Поверхневе Дуже гладенька, жовта Від жовтого до глибокого жовтого |
Стійкість до: | |
PCN (нематода) Вірус Y (PVY) Скручування листя (PLRV) Фітофтороз Чорна ніжка Різоктонія Парша звичайна |
Ro 1 Середня-висока Висока Висока Висока Середня–висока Середня–висока |
Чутливість до: | |
Появи плям Потемніння після варіння Механічних пошкоджень |
Середня–низька Незначна Середня |
|