Рекомендіції з вирощування |
||||
Вимоги до вирощування |
Рекомендовані середні грунти з рівномірним розподілом вологи та поживних речовин. Нематодостійкий, столовий сорт картоплі |
|
||
Садіння |
Густота посадки |
30 - 32 см (~ 43,600 рослин / га) |
||
Глибина садіння |
Стандарт. |
|||
Підготовка насіння |
Перед садінням рекомендований прогрів бульб. |
|||
Протруювання насіння |
Профілактика проти ризоктоніозу рекомендована |
|||
Гербіцид |
Відносно чутливий до гербіцидів з вмістом Метрибузину |
|||
Позакореневе підживлення |
Цілеспрямований контроль якості за допомогою двоступеневих коефіцієнтів підборузабезпечити якість приготування |
|||
Удобрення |
||||
Азот |
140 кг / га включаючи Nmin, в т.ч. запліднення |
На ділянках, що піддаються вилугуванню, збільшити до 80 кг N/га |
||
Фосфор |
100 кг/га |
При посадці – водорозчинний фосфат |
||
Калій |
250-300 кг/га |
Сульфат калію |
||
Магній |
60 кг/га |
Для забезпечення врожаю та якості |
||
Характеристика сорту |
||||
Дозрівання |
Середньоранній |
Бульба форма Глибина залягання вічок Шкірка Колір мякоті |
Округло-овальна Поверхнево-середні жовта, гладенька жовта |
|
Кулінарний тип (EAPR) |
«В» |
|||
Споживчі якості |
Розсипчастий, не втрачає колір післяприготування |
|||
Урожай |
Високоурожайний, з високою товарністю. Бульби середнього розміру |
Стійкість Нематоди
Нематоди толерантність |
Ro 1(9), Ro 4(9) Pa 2(8), Pa 3(8) дуже толерантний |
|
Розвиток на початку вегетації |
Інтенсивне |
|||
Стан спокою |
Довготривалий. Гарно зберігається. |
Чутливість Парша звичайна Залізиста (іржава) плямистіть бульб Мякоті до ударів Механічні пошкодження |
дуже низька - низька дуже низька низька низька – середня |